foretaga

Fler och fler företag väljer att driva sin verksamhet i vår trivsamma stad. Och just därför känns det extra stimulerande att kunna erbjuda över 13 000 kvm kommersiella lokaler, dessutom i en stadsdel som är unik i sitt slag. Moderna kontorslokaler kommer att erbjuda plats för företag inom bank, finans och annan verksamhet. I gatuplan finns lokaler för handel, café och restaurang.

Det goda läget med pendlingsavstånd till Göteborg kommer att locka ännu fler att etablera sig i Kungsbacka. Valand kommer att skapa oanade möjligheter för stadens näringsliv.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse för lokaler i kvarter 1 och 6 (se nedan).

kvarter-2-foretag-i-valand

Färdigt 2020

Tredje huset ut i stadsdelen Valand är Kvarter 2, som tillsammans med Kvarter 1 kommer att bilda porten in till Valand från Kungsmässan sett. Detta kvarter, som när det är färdigt kommer att erbjuda 3 000 kvm toppmodern kontorsyta, kommer att få en på samma gång vågad som stilren arkitektur.

Den ljusa fasaden bildar en pampig kontrast till guldhuset på andra sidan Valands promenad. På gatuplan väntar spännande butiker och kanske ett café eller en restaurang. Bygget av Kvarter 2 inleds 2019 och beräknas stå klart för inflyttning 2020.

kvarter-2-foretag-i-valand
struktur-kvarter-2
kvarter-2-foretag-i-valand-butik
kvarter-2-foretag-i-valand-baksida
foretag-i-valand
Parkeringsplatser
klockor-i-valand-forteag
struktur-kvarter-6
foretag-i-valand

Färdigt 2019

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan växer just nu kvarter 6 fram. Det är första huset ut i Valand, och det kommer att bli en välkomnande
och färgsprakande entré till Kungsbackas nya centrum.

Kvarter 6 blir ett maffigt och modernt flerfunktionshus. Arkitekturen är vågad och uppseendeväckande på ett sätt som inte setts i Kungsbacka tidigare. Fastigheten blir ett landmärke som man tydligt ser när man närmar sig centrala Kungsbacka.

LÄS MER »
Om Valand

Färdigt 2020

Andra kvarteret ut i Valand kommer att ligga vid hörnet Varlavägen/Borgmästaregatan. Arbetsnamnet på kvarteret är Guldhuset, vilket kanske skvallrar en del om hur fasaden kommer att se ut.

Kvarter 1 blir även det ett flerfunktionshus. Det finns ett stort behov av hyresrättslägenheter i Kungsbacka, och därför är det roligt att Kvarter 1 kommer att erbjuda 92 stycken. De som flyttar in här kan njuta av en stor grön innergård, där det finns plats för lek, umgänge och vilsamhet. Det blir en fin och välkommen oas mitt i stadsvimlet.

LÄS MER »
Om Valand
struktur-kvarter-1
Business kvinnor
Kontor
ovriga-kvarter
struktur-kvarter-7

Kvarter 7 – Färdigt 2019

Detta kvarter kommer att ha butiker ut mot Kungsgatan och mot Valands promenad. Byggstart 2018 och redo för inflyttning 2019.

struktur-kvarter-2-v2

Kvarter 3 – Färdigt 2023

I detta kvarter bygger vi trevliga butikslokaler som bland annat vetter ut mot Majblommans plats, som ligger i anslutning till Gula Villan. Kanske blir det en mysig restaurang? Eller ett café? Byggstart beräknad till 2021 vilket innebär inflyttning 2023.

struktur-kvarter-4-v2

Kvarter 4 – Färdigt 2023

Ett spännande kvarter med lokalytor i direkt anslutning till Majblommans plats, den charmiga torgmiljön runt gamla Gula Villan. Byggstart 2022 med inflyttning 2023.

struktur-kvarter-5-v2

Kvarter 5 – Färdigt 2022

Vi bygger vi flera butiksytor i gatuplan. Den gröna innergården har öppningar mot tre väderstreck vilket skapar fina ljusinsläpp.

struktur-kvarter-c-v2

Centrumhuset – Färdigt 2021

1 600 kvm kontorsyta tillsammans med 500 kvm butiksyta i direkt anslutning till Valands promenad välkomnas säkert av Kungsbackas näringsliv. Byggstart 2020 och inflyttning 2021.

Intresserad av lokal?Följ projektet

DELA VALAND