Allmänna tävlingsvillkor

Allmänna tävlingsvillkor

 1. Ansvariga för tävlingen är Aranäs Fastigheter.
 2. För att delta i den här tävlingen måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
 3. För att vara med och tävla måste du publicera ditt svar i kommentarsfältet under det Facebookinlägg där tävlingen presenteras enligt de förutsättningar som beskrivs i tävlingsbeskrivningen, tillsammans med en motivering om varför just du ska vinna.
 4. Tävlande lämnar in ett bidrag var. Om flera olika tävlingsbidrag skickats in av samma person diskvalificeras samtliga bidrag.
 5. Ditt bidrag måste vara publicerat i kommentarsfältet på Hej Valands Facebook-sida senast den 7 september. Av de rätt publicerade svaren kommer en jury bestående av personer från Aranäs Fastigheter att utifrån motiveringarna utse fem tävlande som vinnare. Vinnarna kontaktas efter avslutad tävling via Facebook.
 6. Tävlingsresultatet kan inte överklagas.
 7. Priser: Fem stycken vinnare blir inbjudna till en specialvisning på taket av Kvarter 6. Datum för eventet meddelas i samband med inbjudan. Inbjudan gäller för två personer.
 8. Anställda på Aranäs Fastigheter samt partner och barn till anställd får inte delta i tävlingen.
 9. Aranäs Fastigheter tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel eller blivit för sent levererade. Aranäs Fastigheter tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av denna tävling.
 10. Aranäs Fastigheter ansvarar inte för publicerade tävlingssvar. Det är tävlingsdeltagaren som ansvarar för att svaret inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt stötande. Aranäs Fastigheter förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot de här reglerna.
 11. Tävlingen ägs och administreras av Aranäs Fastigheter.
 12. Aranäs Fastigheter förbehåller sig rätten att bortse från bidrag där det misstänks att fusk förekommit.