Får vi presentera: pizza och juridik!

Får vi presentera: pizza och juridik!
januari 25, 2019 Alexandra Reutenberg
In Nyhet

Nu kan vi presentera två nya hyresgäster i Kvarter 6. Det blir dels något för den hungrige och även goda råd för dig som behöver konsultera lagboken.

I Love Pizza
Den familjeägda restaurangkedjan slår nu upp portarna för sin femte restaurang i Västsverige. Vi är mycket glada att de valt Valand, och känner på oss att det kommer att bli mycket populärt och välbesökt. Suleyman Yuksel (VD) ser fram emot vad som komma skall:

  • Vi vill vara där det händer och tror mycket på Kungsbacka, säger han.

I Love Pizza kommer att flytta in i lokaler i markplan utmed Valands promenad. Vi hälsar dem varmt välkomna!

Elison Wahlin
Advokatbyrån Elison Wahlin har kontor på både i Göteborg och Kungsbacka. I mitten av maj flyttar de in på första våningen av Kvarter 6 i lokal på hela 311 kvadratmeter. Lokalerna, som kommer att bli deras huvudkontor, ligger på första våningen utmed Valands promenad. Niclas Elison är mycket nöjd:

  • Kungsbacka har en fantastisk utveckling och är ju en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Det känns spännande och strategiskt rätt att vara med där det händer.

Vi hälsar även Elison Wahlin varmt välkomna!

Sedan tidigare har vi även kunnat berätta att Handelsbanken kommer att flytta in i Kvarter 6. Vi ser fram emot att kunna presentera ännu fler nya hyresgäster inom en snar framtid.