Företag

Skräddarsy din drömlokal

Fler och fler företag väljer att driva sin verksamhet i vår trivsamma stad. Just därför känns det extra stimulerande att skapa över 13 000 kvm kommersiella lokaler, dessutom i en stadsdel som är unik i sitt slag. Moderna kontor kommer att erbjuda plats för företag från en mängd olika verksamheter. I gatuplan finns ytor för handel, café och restaurang.

Det goda läget med pendlingsavstånd till Göteborg lockar fler och fler att etablera sig i Kungsbacka. Valand kommer att skapa fantastiska möjligheter för stadens näringsliv.

Lediga lokaler

KONTAKTA OSS REDAN IDAG

1 lokal kvar

Aktuella kvarter

Kvarter 1

Lokaltyp: Kontor, Restaurang/Butik
Byggstart:
2019
Inflytt: 2021/22
Kontorsyta: 4 100 kvm
Butiksyta: 1 130 kvm
Hyresrättslägenheter: 86 st
Område: Centrala Kungsbacka
Arkitekter: Liljewall

Ett elegant, samtida kvarter i hörnet Varlavägen/Borgmästaregatan. Ett av husen i detta kvarter kännetecknas av sin guldskimrande fasad, ett annat av sitt röda, glaserade tegel och bostadsdelen av tegel i olika grå nyanser. Det blir över åttio hyreslägenheter, kontor, restauranger och butiker. Kvarteret har stadsdelens största innergård med grönska i olika etage och fantastiska möjligheter för lekar och möten. Under gården finns ett stort garage med bilparkering, plats för cyklar samt förrådsutrymmen.

Läs mer

Kvarter 6

Lokaltyp: Kontor, Parkeringshus
Byggstart: 2016
Inflytt: Våren 2019
Kontorsyta: 3 300 kvm
Butiksyta: 900 kvm
Område: Centrala Kungsbacka
Arkitekter: Kanozi

Ett kvarter som har en fasad med 1 374 glasskivor i olika färger kan inte kallas annat än färgstarkt. Och uppseendeväckande. Vårt första färdigbyggda kvarter med parkeringshus, kontor, restauranger och andra verksamheter sticker verkligen ut och ger Kungsbacka en samtida touch. Ett nytt landmärke mitt i centrum.

Läs mer

Kommande kvarter

Kvarter 2

Lokaltyp: Kontor
Byggstart: 2023
Inflytt: 2025
Kontorsyta: 3 000 kvm
Område: Centrala Kungsbacka

Det här kvarteret blir en del av porten in till Valands promenad från Borgmästaregatan och det sista kvarteret vi kommer att bygga. Exakt hur det ska se ut och vad det ska innehålla arbetar vi fram samtidigt som vi bygger de övriga kvarteren.

Intresseanmälan
Kvarter

Kvarter 4

Lokaltyp: Restaurang/Butik
Byggstart: 2021
Inflytt: 2023
Område: Centrala Kungsbacka

Kvarter 4 ska ligga i anslutning till Gula Villa och Majblommans plats. För närvarande är vi inte klara med arkitekturen, men det kommer att bli bostäder i olika storlekar.

Intresseanmälan

Kvarter 7

Lokaltyp: Restaurang/Butik
Byggstart: vår 2020
Inflytt: 2021/22
Område: Centrala Kungsbacka
Arkitekter: Semrén & Månsson

I hörnet av Kungsgatan och Valands promenad bygger vi ett kvarter med 51 hyresrätter med en urban industriell känsla. Som en kontrast blir det också en grön innergård. I gatuplan planerar vi butiker och små matställen. Det kommer säkert att bli ett gott häng, både för de som flyttar in och andra Kungsbackabor. Läget är ju bästa möjliga.

Intresseanmälan

Centrumhuset

Lokaltyp: Kontor, Restaurang/Butik
Byggstart: 2021
Inflytt: 2022
Kontorsyta: 1 600 kvm
Butiksyta: 600 kvm butiksyta
Område: Centrala Kungsbacka

Här står arbetet i centrum, förmodligen från tidig morgon till sent på kvällen. Det blir ett kontorshus som också får lokaler som passar fint till kreativa aktiviteter. Visionen är ett öppet hus med stark hållbarhetsprägel. Kanske bygger vi hela huset i trä. Exakt vad det bli kommer att växa fram.

Intresseanmälan

Kvarter 3

Lokaltyp: Restaurang/Butik
Byggstart: 2022
Inflytt: 2024
Område: Centrala Kungsbacka

Vårt näst största kvarter kommer att rymma runt 60 välplanerade, flexibla bostadsrätter med innovativa digitala lösningar. Här parkerar man under mark och njuter av kvarterskänslan på den gröna innergården eller på taket där vi planerar terrasser och odlingar. Nere på gatan blir det spännande butiker, restauranger och caféer.

Intresseanmälan
Kvarter i Valand

Kvarter 5

Lokaltyp: Restaurang/Butik
Byggstart: 2020
Inflytt: 2022
Område: Centrala Kungsbacka

Ett lekfullt kvarter med hyresrätter där vi ser en balans mellan olika generationer. Är planerar vi bostadsytor som passar både barnfamiljer och de som vill bo lite mindre när barnen har flugit ut. Det finns plats för flera butiker i gatuplan och den gröna innergården med ytor för möten och lek öppnar upp mot tre väderstreck och skapar ett fint ljusinsläpp. Levande, lekfullt och ålderslöst.

Intresseanmälan

kvm kommersiella lokaler

Jag är intresserad av lokal

Ring eller fyll i formuläret nedan.

Natasja Gianni
Uthyrning lokaler

0300-512 24
0709-99 95 85

natasja.gianni@aranas.se

  • Integritetspolicy

    Jag samtycker härmed till att Aranäs AB behandlar mina personuppgifter i syfte att informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder/lokaler som Aranäs AB tror kan vara av intresse för mig. Personuppgifterna används även för statistik, marknads- och kundanalyser. För information om Aranäs personuppgiftsbehandling i sin helhet ber vi att du läser igenom vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Centralt läge

5 MIN TILL PENDELN
NÄRA TILL LUNCHSTÄLLEN OCH GYM
360 PARKERINGSPLATSER

karta