Lokaltyp: Kontor (Lokal 2A)

LOKAL 2A

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan växer just nu kvarter 6 fram. Det är första huset ut i Valand, och det kommer att bli en välkomnande och färgsprakande entré till Kungsbacka centrum. Kvarter 6 blir ett maffigt och modernt hus med en vågad och uppseendeväckande arkitektur. I bottenplan inryms butiker och restaurang och på övriga våningar kontor. Delar av huset är också ett parkeringshus vilket gör att du kan parkera direkt i anslutning till din arbetsplats. Åker du tåg eller buss så ligger Resecentrum på fem minuters avstånd. Därifrån är det ca 20 min till Göteborg. Kvarter 6 är ett landmärke som man tydligt ser när man närmar sig centrala Kungsbacka.

Lokal 2A ligger mot hörnet Varlavägen/Kungsgatan och är ca 298kvm.
Det kan även bli en större lokal tillsammans med lokal 2B som är 286 kvm. Den totala ytan blir då ca 584kvm. 2B Ligger i mitten av fastigheten mot Kungsgatan.

Lokalerna har tillgång till de gemensamma omklädnings/duschmöjligheterna som finns i fastigheten. Förråd finns att hyra till lokalen och fiber är indragen.
Inflyttning 2019.

FAKTA

Lokaltyp: Kontor (Lokal 2A)
Yta: 298 kvm
Område: Centrala Kungsbacka
Byggår: 2018
Hiss: Ja
Våning:
2
Tillträde: 2019

PLANRITNING

JAG ÄR INTRESSERAD AV LOKAL

Ring eller fyll i formuläret nedan.

Peter Fritz
Kommersiell förvaltare

0300-512 07
0701-65 12 07

peter.fritz@aranas.se

  • Integritetspolicy

    Jag samtycker härmed till att Aranäs AB behandlar mina personuppgifter i syfte att informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder/lokaler som Aranäs AB tror kan vara av intresse för mig. Personuppgifterna används även för statistik, marknads- och kundanalyser. För information om Aranäs personuppgiftsbehandling i sin helhet ber vi att du läser igenom vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.