LOKALTYP: KONTOR (LOKAL 2B)

LOKAL 2B

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan växer just nu kvarter 6 fram. Det är första huset ut i Valand, och det kommer att bli en välkomnande och färgsprakande entré till Kungsbacka centrum. Kvarter 6 blir ett maffigt och modernt hus med en vågad och uppseendeväckande arkitektur. I bottenplan inryms butiker och restaurang, på övriga våningar kontor.

Delar av huset är också ett parkeringshus vilket gör att du kan parkera direkt i anslutning till din arbetsplats. Åker du tåg eller buss så ligger Resecentrum på fem minuters avstånd. Därifrån är det ca 20 min till Göteborg. Kvarter 6 är ett landmärke som man tydligt ser när man närmar sig centrala Kungsbacka.

Lokal 2B ligger i mitten av fastigheten mot Kungsgatan. Lokalen är 220kvm och kan även bli en större lokal tillsammans med lokal 2A (298 kvm) som ligger i hörnet Varlavägen/Kungsgatan. Den totala ytan blir då ca 518kvm. Lokalerna har tillgång till de gemensamma omklädnings/duschmöjligheter som finns i fastigheten. Förråd finns att hyra till lokalen och fiber är indragen.

Inflyttning 2019.

FAKTA

Lokaltyp: Kontor (Lokal 2B)
Yta: 220 kvm
Område: Centrala Kungsbacka
Byggår: 2018
Hiss: Ja
Våning: 2
Tillträde: 2019

PLANRITNING

JAG ÄR INTRESSERAD AV LOKAL

Ring eller fyll i formuläret nedan.

Gustav Olofsson

Gustav Olofsson
Kommersiell förvaltare

0300-512 00
0709-99 95 81

gustav.olofsson@aranas.se

  • Integritetspolicy

    Jag samtycker härmed till att Aranäs AB behandlar mina personuppgifter i syfte att informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder/lokaler som Aranäs AB tror kan vara av intresse för mig. Personuppgifterna används även för statistik, marknads- och kundanalyser. För information om Aranäs personuppgiftsbehandling i sin helhet ber vi att du läser igenom vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.