LOKALTYP: KONTOR (LOKAL 2D)

LOKAL 3D

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan växer just nu kvarter 6 fram. Det är första huset ut i Valand, och det kommer att bli en välkomnande och färgsprakande entré till Kungsbacka centrum. Kvarter 6 blir ett maffigt och modernt hus med en vågad och uppseendeväckande arkitektur. I bottenplan inryms butiker och restaurang, på övriga våningar kontor.

Delar av huset är också ett parkeringshus vilket gör att du kan parkera direkt i anslutning till din arbetsplats. Åker du tåg eller buss så ligger Resecentrum på fem minuters avstånd. Därifrån är det ca 20 min till Göteborg. Kvarter 6 är ett landmärke som man tydligt ser när man närmar sig centrala Kungsbacka.

Lokal 3D är 135 kvm och ligger på plan 3 med utsikt åt öster. Du kommer lätt åt parkeringshuset via trapphuset där också cykelgarage finns.
Lokalerna har tillgång till de gemensamma omklädnings/duschmöjligheterna som finns i fastigheten. Förråd finns att hyra till lokalen och fiber är indragen.

Inflyttning 2019.

FAKTA

Lokaltyp: Kontor (Lokal 3D)
Yta: 135 kvm
Område: Centrala Kungsbacka
Byggår: 2018
Hiss: Ja
Våning: 3
Tillträde: 2019

PLANRITNING

JAG ÄR INTRESSERAD AV LOKAL

Ring eller fyll i formuläret nedan.

Gustav Olofsson

Gustav Olofsson
Kommersiell förvaltare

0300-512 00
0709-99 95 81

gustav.olofsson@aranas.se

  • Integritetspolicy

    Jag samtycker härmed till att Aranäs AB behandlar mina personuppgifter i syfte att informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder/lokaler som Aranäs AB tror kan vara av intresse för mig. Personuppgifterna används även för statistik, marknads- och kundanalyser. För information om Aranäs personuppgiftsbehandling i sin helhet ber vi att du läser igenom vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.