LOKALTYP: KONTOR (LOKAL 4A)

LOKAL 4A

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan växer just nu kvarter 6 fram. Det är första huset ut i Valand, och det kommer att bli en välkomnande och färgsprakande entré till Kungsbacka centrum. Kvarter 6 blir ett maffigt och modernt hus med en vågad och uppseendeväckande arkitektur. I bottenplan inryms butiker och restaurang, på övriga våningar kontor. Delar av huset är också ett parkeringshus vilket gör att du kan parkera direkt i anslutning till din arbetsplats.

Åker du tåg eller buss så ligger Resecentrum på fem minuters avstånd. Därifrån är det ca 20 min till Göteborg. Kvarter 6 är ett landmärke som man tydligt ser när man närmar sig centrala Kungsbacka.

Lokal 4A är 277 kvm och ligger i hörnet av Varlavägen/Kungsgatan på plan 4 med en fantastisk utsikt. Lokalen har tillgång till de gemensamma omklädnings/duschmöjligheterna som finns i fastigheten. Förråd finns att hyra och fiber är indragen.

Inflyttning 2019.

FAKTA

Lokaltyp: Kontor (Lokal 4A)
Yta: 277 kvm
Område: Centrala Kungsbacka
Byggår: 2018
Hiss: Ja
Våning: 4
Tillträde: 2019

PLANRITNING

JAG ÄR INTRESSERAD AV LOKAL

Ring eller fyll i formuläret nedan.

Peter Fritz
Kommersiell förvaltare

0300-512 07
0701-65 12 07

peter.fritz@aranas.se

  • Integritetspolicy

    Jag samtycker härmed till att Aranäs AB behandlar mina personuppgifter i syfte att informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder/lokaler som Aranäs AB tror kan vara av intresse för mig. Personuppgifterna används även för statistik, marknads- och kundanalyser. För information om Aranäs personuppgiftsbehandling i sin helhet ber vi att du läser igenom vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.