Ge ett hjärta till Majblomman. Så ger vi ett bidrag till dem.

Ge ett hjärta till Majblomman. Så ger vi ett bidrag till dem.
november 27, 2020 Jonas Cederholm
In Nyhet

På grund av pandemin har det inte sålts en enda majblomma i år. Därför skänker vi vår årliga juldonation till Majblomman i Kungsbacka. Då kan de fortsätta att stötta familjer där pengarna inte räcker till.

Föreningen Majblomman grundades 1907 av Kungsbackabon Beda Hallberg och har sedan dess gjort stor skillnad för många barn. Majblomman delar ut ekonomiskt stöd till barn i familjer där pengarna inte räcker till. Det kan handla om ett par fotbollsskor, ett barnkalas, avgiften till fritidsaktiviteter eller en jacka. Hur många barn som kan få hjälp beror på hur många majblommor som sålts. På grund av pandemin såldes inga majblommor alls i år. Aranäs Fastigheter väljer därför i år att skänka sin årliga juldonation till Majblomman i Kungsbacka.

DU KAN HJÄLPA OSS ATT HJÄLPA
Vi har satt upp ett stort härligt julhjärta vid Gula Villan. Titta förbi och ta en bild på dig själv eller någon annan i hjärtat, publicera bilden på Instagram och #tagga den med #hejvaland #majblomman. För varje unik bild som läggs upp ökar vi vår juldonation med 50 kr. Du kan också skänka ett valfritt bidrag till BG 393-0302 eller genom att swisha 1235730411

Ps. När stadsdelen Valand är klar kommer ytan framför Gula Villan att heta ”Majblommans plats”. Det är ett sätt för oss att hedra Beda och hennes arbete.