Hyr bostad

EN LEVANDE STADSDEL

Hyresrätten ligger oss varmt om hjärtat. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ett 150-tal nya toppmoderna hyresrättslägenheter i Valand. Här kommer du att kunna läsa om arbetet med de fastigheter vi kommer att uppföra allt eftersom de olika projekten sätter igång.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Valand? Anmäl ditt intresse till Aranäs Fastigheter genom att registrera dig som bostadssökande och kryssa i Valand som önskat område. Genom att registrera dig kommer du att få ett erbjudande om att söka en lägenhet ca 8 månader innan inflyttning. Kontrakt börjar skrivas tidigast 6 månader innan inflyttning.

KVARTER 1

Byggstart: 2019
Antal: 86 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2021
Arkitekter: Liljewall

För dig som vill bo mitt i händelsernas centrum kommer här en fantastisk möjlighet i form av Kvarter 1, ett välkommet tillskott av 90 hyresrättslägenheter i hörnet Varlavägen/Borgmästaregatan. Bygget av kvarteret inleds i januari 2019.

Förutom att bo i en av de toppmoderna lägenheterna kan du även njuta av en stor och grönskande innergård med plats för både lek och rekreation, och det mitt i centrala Kungsbacka! Den levande stadskänslan förstärks av butikerna som finns runt fastighetens utsida.

Intresseanmälan

KVARTER 7

Byggstart: 2019
Antal: 38 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2020
Arkitekter: Semrén & Månsson

Kvarter 7 har ett fantastiskt läge med en grön innergård, samt utsikt över den vackra kyrkogården bort mot Kungsbackaån. Mycket mer centralt kan man inte bo. Detta kvarter kommer att ha butiker ut mot Kungsgatan och mot Valands gångstråk. I våningarna ovanför skapar vi 38 hyresrättslägenheter med stans bästa läge.

Intresseanmälan
Köpa bostad i Valand

KVARTER 5

Byggstart: 2020
Antal: 50 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2022

Vi fortsätter med ytterligare 50 hyresrättslägenheter. Här håller vi fast vid en levande gatumiljö och lämnar därför plats för flera butiksytor i gatuplan. Den gröna innergården har öppningar mot tre väderstreck vilket skapar fina ljusinsläpp.

Intresseanmälan

VANLIGA FRÅGOR