Hyr bostad

EN LEVANDE STADSDEL

Hyresrätten ligger oss varmt om hjärtat. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ca 200 nya toppmoderna hyresrättslägenheter i Valand. Här kommer du att kunna läsa om arbetet med de fastigheter vi kommer att uppföra allt eftersom de olika projekten sätter igång.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Valand? Anmäl ditt intresse till Aranäs Fastigheter genom att registrera dig som bostadssökande och kryssa i Valand som önskat område. Genom att registrera dig kommer du att få ett erbjudande om att söka en lägenhet ca 8 månader innan inflyttning. Kontrakt börjar skrivas tidigast 6 månader innan inflyttning.

KVARTER 1

Byggstart: 2019
Inflytt: 2021/22
Kontorsyta: 4 100 kvm
Butiksyta: 1 130 kvm
Hyresrättslägenheter: 86 st
Område: Centrala Kungsbacka
Arkitekter: Liljewall

Andra kvarteret ut i Valand kommer att ligga vid hörnet Varlavägen/Borgmästaregatan.

Kvarter 1 kommer att bestå av fem olika huskroppar. Det finns ett stort behov av hyresrättslägenheter i Kungsbacka, och kvarteret kommer att erbjuda hela 86 stycken. Du som flyttar in här kan njuta av en stor grön innergård med plats för lek, umgänge och vila. En skön oas mitt i stadsvimlet!

Intresseanmälan

KVARTER 7

Byggstart: vår 2020
Antal lägenheter: 43 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2021/22
Arkitekter: Semrén & Månsson

Kvarter 7 har ett fantastiskt läge med en grön innergård, samt utsikt över den vackra kyrkogården bort mot Kungsbackaån. Mycket mer centralt kan man inte bo. Detta kvarter kommer att ha butiker ut mot Kungsgatan och mot Valands gångstråk. I våningarna ovanför skapar vi 43 hyresrättslägenheter med stans bästa läge.

Intresseanmälan
Köpa bostad i Valand

KVARTER 5

Byggstart: 2020
Antal lägenheter: 50 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2022

Vi fortsätter med ytterligare 50 hyresrättslägenheter. Här håller vi fast vid en levande gatumiljö och lämnar därför plats för flera butiksytor i gatuplan. Den gröna innergården har öppningar mot tre väderstreck vilket skapar fina ljusinsläpp.

Intresseanmälan

VANLIGA FRÅGOR