Konsultjätte flyttar in i Valand

Konsultjätte flyttar in i Valand
april 26, 2019 Alexandra Reutenberg
In Nyhet

 

 

Goda nyheter på hyresgästsfronten! Vi är mycket glada över att kunna berätta att PwC – ett av världens största revisionsföretag – flyttar in i Kvarter 6 i november.

PwC är sedan tidigare etablerat i Kungsbacka men i november flyttar verksamheten med sina 16 anställda från sina lokaler på Varlabergsplatån in till centrum och den nya stadsdelen Valand. Paul Schultz, partner på PwC, berättar:

  • Kungsbacka är en spännande marknad med många framgångsrika företag och vi räknar med tillväxt. Men vi vill växa hållbart. Flytten till centrum gör att våra medarbetare får lättare att resa kollektivt till jobbet och vi blir även mer intressanta för kandidater som bor utanför Kungsbacka och kan tänka sig att pendla.

Samtidigt som PwC packar upp sina flyttkartonger så flyttar även redovisningsföretaget Aspia in. De båda företagen har ett nära samarbete och kommer faktiskt att sitta på samma våningsplan i Kvarter 6, där de bland annat delar receptionsutrymme. Jonas Håkansson, VD på Aranäs Fastigheter, är glad över dessa nytillskott:

  • Det här är mycket välkomna hyresgäster. Att företaget satsar på Kungsbacka och flyttar in i Valand är ett bevis på att staden blir allt mer intressant för den kunskapsintensiva tjänstesektorn. Valand ska vara en levande stadsdel både på dagen och på kvällen. Det är viktigt med en bra mix av bostäder och företag, säger Jonas Håkansson, vd Aranäs Fastigheter.

Vi säger varmt välkomna till PwC och Aspia!