En snygging och en rebell

En snygging och en rebell – utvecklingen fortsätter
juli 3, 2020 Marie Anfinset
In Nyhet

En snygging och en rebell

I Valand vill vi skapa dynamik och energi. Därför får varje kvarter sin egen känsla och karaktär. Att kvarter 6 huserar landets färgstarkaste parkeringshus, kontor, restauranger och butiker har nog inte undgått någon. Nu växer området med nya uttryck och spännande karaktärer.

KVARTER 1
I hörnet Varlavägen/Borgmästaregatan växer just nu kvarter 1 som får en elegant känsla med sin guldfasad och sitt specialtegel – En riktig snygging! Fram till alldeles nyligen har det mesta av utvecklingen här handlat om att bygga det som ska vara under mark. Nu börjar vi successivt växa uppåt. Allt går enligt plan och har du vägarna förbi så ser du skillnad från en vecka till en annan. Kika gärna upp på den höga kranen och föreställ dig att du tar en kaffe på balkongen där uppe.

KVARTER 7
Till hösten sparkar vi igång bygget av kvarter 7 i hörnet Kungsgatan/Valands promenad. Ett kvarter som får en mer rebellisk och urban industrikänsla. I gatuplan längs med Valand promenad skapar vi lokaler för butiker och ställen att träffas på över en bit mat. Vi gissar att det kan bli ett populärt häng när det är dags att flytta in.

Medan utvecklingen av Valand fortskrider hoppas vi att alla får njuta av sol, bad och härliga sommarkvällar. Ta hand om dig och håll avstånd. Vi ses snart igen!

Trevlig sommar!