Valand – Platsen för framtidens företag

Valand – Platsen för framtidens företag
januari 8, 2018 r2komm

Det händer mycket i Kungsbacka just nu. Stadens popularitet visar sig både i befolknings- och företagarsiffrorna. Folkmängden ökar stadigt med 1 000 personer årligen, antalet företag är nu uppe i drygt 8 000 (i ca 600 olika branscher) och varje dag pendlar över 7 000 människor in till staden för att arbeta.

Och det bara fortsätter. Just nu byggs och planeras det för framtiden, både vad gäller boende och affärslokaler.

Ta Valand, till exempel. En helt ny stadsdel som kommer att göra Kungsbacka centrum större, modernare och mer attraktivt. I denna nya del av centrum (som kommer att knyta ihop butiks- och restaurangtäta Innerstaden med Kungsmässan Köpcentrum), kommer det förutom 300 nya moderna lägenheter även att finnas 13 000 kvm yta för kontor och butiker, allt utmed ett bilfritt promenadstråk med många träffpunkter.

Kungsbackas fördelaktiga geografiska läge är en annan anledning till att så många företag söker sig hit. Närheten till E6 gör att du snabbt tar dig in till Göteborg eller Landvetter Flygplats.

Om Valand, Kungsbacka och mer därtill kommer Gustav Olofsson och Anders Woodall från Aranäs Fastigheter att berätta på mässan Ny Lokal, på Clarion Post Hotel den 25 januari. Besök oss gärna i vår monter. Vi lovar att du kommer att ta med dig en helt ny bild av var du vill driva ditt företag.

Tills vi ses får du gärna läsa mer om Valand här på hemsidan, exempelvis om vad som kommer att inrymmas i de olika kvarteren.

Läs mer om mässan Ny Lokal här.

Vi ses där!