Gröna tak och radhus på höjden

Välkommen hem till en härligt grönskande del av Valand. Brf Oasen blir Valands första kvarter med bostadsrätter. Just nu ritar vi upp kvarteret utifrån den visionsbild du ser nedan. Vi planerar för 80 bostadsrätter i form av välplanerade lägenheter i olika storlekar och stadsradhus på höjden.

Odla, sola, häng och umgås

Brf Oasen blir något helt unikt. Kombinationen av bostadsrätter och stadsradhus, som byggs på höjden, tillsammans med stora gemensamma gröna gårdar på taken skapar en fantastisk boendemiljö mitt i stan. På taken kan du umgås, odla grönsaker eller bara hänga i en solstol i stans bästa solläge. Helt enkelt en magisk oas.

Bo med gott samvete

Hållbarhet är ett ledord i utvecklingen av Brf. Oasen. Förutom takträdgårdar som bidrar till biologisk mångfald satsar vi på mängder av smarta lösningar för att skapa ett klimatsmart och hållbart kvarter. Husen kommer att byggas med trästomme för att få ner koldioxidavtrycket, solpaneler försörjer stora delar av fastighetens energibehov och vi tittar på smarta vattenbesparande lösningar. I Oasen ska du kunna bo med gott samvete.

Området

Området

Valand ligger mitt i Kungsbackas stadskärna mellan Kungsbacka torg och Kungsmässan Köpcentrum. Inom gångavstånd har du shopping, kulturliv, resor, idrottsanläggningar, restauranger och caféer.

Gillar du att röra på dig finns det flera gym, fina vandringsleder, härliga naturområden för långa promenader, träningsrundor och lekar. Det är inte heller långt till havet med sköna stränder och båtliv. Sist men inte minst, närheten till Resecentrum gör det lätt att pendla. När du bor i Valand är det verkligen nära till det bästa av allt.

Kommunikationer
Till Resecentrum och pendeltåg tar det 5 minuter att gå och med bil tar du dig ut till E6:an på ett par minuter.

Skolor och barnomsorg
Skola 1–9 finns tvärs över vägen, gymnasium ligger inom några minuters gångavstånd liksom olika alternativ av barnomsorg.

Affär
Kungsmässan Köpcentrum med ca 100 butiker och stor ICA Kvantum med saluhall ligger i grannkvarteret. Kungsbacka torg ligger 2 minuter i motsatt riktning.

Parkering
I området ligger Kulören med 360 parkeringsplatser. Där kan du parkera både bil och cykel.

Jag är intresserad av lägenhet i Brf Oasen