Vi söker modiga och nytänkande företag

Vi utvecklar just nu stadens mest innovativa stadsdel. Därför söker vi företagare som liksom oss vill vara en del av ett kreativt och nytänkande sammanhang. En etablering i Valand innebär att vara med och forma en spännande stadsdel och utveckla Kungsbacka. Här finns alla möjligheter att bygga relationer med goda grannar, skapa synergier och goda affärer. Är ditt företag en av pusselbitarna vi letar efter till Valand?

Området

Valand ligger mitt i Kungsbackas stadskärna mellan den gamla innerstaden och Kungsmässan Köpcentrum. Inom gångavstånd har du shopping, kulturliv, resor, idrottsanläggningar och krogar.

Gillar du att röra på dig finns det flera gym, fina vandringsleder, härliga naturområden för långa promenader, träningsrundor och lekar. Det är inte heller långt till havet med sköna stränder och båtliv. Sist men inte minst, det stationsnära läget gör det lätt att pendla. När du bor i Valand är det verkligen nära till det bästa av allt.

Kommunikationer
Till Resecentrum och pendeltåg tar det 5 minuter att gå och med bil tar du dig ut till E6:an på ett par minuter.

Hotell
Inom fem minuters gångavstånd ligger Hotell Halland. Smidigt om du har långväga gäster.

Affär
Kungsmässan Köpcentrum med ca 100 butiker och stor ICA Kvantum med saluhall ligger i grannkvarteret. Kungsbacka torg ligger 2 minuter i motsatt riktning.

Parkering
Tvärs över Valands promenad ligger Valands P-hus med 360 p-platser. Där kan du parkera både bil och cykel.

Vill du veta mer?

Michael Schrempf

Uthyrningsansvar Lokal

Jag är intresserad av lokal