Köp bostad

BYGGSTART:

KVARTER 3 | 2022

662Dagar 22Timmar 17Minuter 38Sekunder

I city har du nära till allt som hör storstaden till. Du hittar butiker, restauranger och caféer alldeles runt hörnet och det är bara en kort promenad till stationen, med goda pendlingsmöjligheter.

Du kommer att erbjudas ett stort antal toppmoderna bostadsrättslägenheter i Valand. Här kan du läsa om arbetet med de bostadsrättsfastigheter som vi uppför i takt med att de olika projekten sätter igång.

Köpa bostad - Startsida

KVARTER 3

Byggstart: 2022
Antal lägenheter: 65 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2024

I Kvarter 3 kommer 65 bostadsrättslägenheter i olika storlekar att växa fram tillsammans med en grön oas i kvarterets kärna mellan husen. I gatuplan hittas trevliga butikslokaler som bland annat vetter ut mot Majblommans plats, i anslutning till Gula Villan. Kanske blir det även en mysig restaurang? Eller ett café?

Köpa bostad i Valand

KVARTER 4

Byggstart: 2021
Antal lägenheter: 42 st
Område: Centrala Kungsbacka
Inflytt: 2023

Ett spännande kvarter med 42 bostadsrättslägenheter och lokalytor i direkt anslutning till Majblommans plats, den charmiga torgmiljön runt Gula Villan. Här bidrar vi med konstnärliga inslag kopplade till Kungsbacka. Vi ser framför oss en blommande, grön och skön miljö, typisk för Kungsbacka.

VANLIGA FRÅGOR

JAG ÄR INTRESSERAD AV BOSTAD

  • Integritetspolicy

    Jag samtycker härmed till att Aranäs AB behandlar mina personuppgifter i syfte att informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder/lokaler som Aranäs AB tror kan vara av intresse för mig. Personuppgifterna används även för statistik, marknads- och kundanalyser. För information om Aranäs personuppgiftsbehandling i sin helhet ber vi att du läser igenom vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.