Klippa – Salongen med guldkant

Nu börjar Valands utmanande arkitektur även avspegla sig inne hos våra hyresgäster. Frisersalongen Klippa, som slog upp portarna i Elegansen i mars, tog inspiration av kvarterets guldfasader när de inredde sin salong. Var redo för en speciell upplevelse!

Klippas nya salong i Elegansen är den femte Klippa-salongen som öppnar sedan starten 2006. De hittas även i Onsala, Torslanda, Askim och Särö. Eirin Persson, som grundade konceptet, vill erbjuda sina kunder välutbildade frisörer med stor passion för yrket, och har satsat mycket på att rätt känsla ska infinna sig. Eirin berättar:

– Vi har faktiskt en egen inredningsarkitekt, Åsa Torstensson på Goodlook, som har sett till att vi hittade precis den känslan vi var ute efter. När vi fick höra att salongen skulle ligga i ett guldhus blev det självklart för oss att ta in guld i lokalen. Åsa har fått oss att våga mer färg och vi är jättenöjda med resultatet.

Upplevelsen förgylls av flera oväntade detaljer, som till exempel en vinylspelare som står för den musikaliska bakgrunden. Lite hemtrevligt vinylknaster som fond när lockarna faller, visst låter det lite spännande!

Ett smart inrett tillskott till stadsdelen

Klippa hade sin officiella invigning den 24 mars med öppet hus, plockmat och bubbel. Och Eirin tror att Klippa kommer att kunna bidra med något extra till Valand: 

– Jag tror att folk i allmänhet kommer att vara nyfikna på stadsdelen för att den är lite speciell, med rolig arkitektur. Kombon i kvarteret är spännande, och det har vi försökt ta in i salongen. Det här ska bli en rolig resa säger Eirin Persson, grundare av Klippa

www.klippa.nu

Föregående nyhet
Nästa nyhet