Vi välkomnar det smakfulla samarbetet mellan Rollands och Atastement!

Vad sägs om att ha ett fräscht medelhavssortiment med allt från olivoljor till pasta runt hörnet? Eller att levla upp fredagsmiddagen med en bit svensk entrecôte? Kanske överraska någon med en presentförpackning fylld av vällagrade ostar?

Rollands har drivit exklusiv saluhallsbutik i över 20 år. Atastement är en mat- och vinimportör med runt 80 återförsäljare i hela landet. Nu slår de sina imponerande erbjudanden ihop och startar ett internationellt välsmakande butikskoncept i hörnet där Borgmästaregatan möter Varlavägen.

I den här butiken erbjuds du inte bara högkvalitativa matprodukter. Du får även expertråd och tips för hur du använder dem för bästa kulinariska resultat. Atastement importerar med sinnenas upplevelse som ledstjärna, och du kan därför vänta dig ett unikt produktutbud.

Ingredienser från Norden och hela Europa. Färdiga måltider klara för avhämtning. Välfylld ost- och charkdisk. Medelhavssortiment med allt från olivoljor till pasta. Presenter. Bröd, blommor, frukt, grönsaker, dryck och choklad. Låt dina smaklökar styra!

www.atastement.se

Föregående nyhet
Nästa nyhet