Vi säger hej till STRÅ

Idag är det en vecka sedan Erica Bjerke öppnade frisörsalongen STRÅ i Kulören och vi passade på att kika in hos Ericas frisersalong

Vad fick dig att starta ditt egna bolag?

Alldeles för mycket vilja att bestämma själv och sätta egna standard! Jag är ibland lite för envis och enveten för mitt eget bästa, haha! Mina första 6 år som frisör var jag anställd, och de senaste två åren har jag haft en hyrstol här i stan på Salong Jan. Mitt första halvår som egen företagare fick en rejäl smocka av pandemin när kunderna höll sig borta. Istället fick jag tid att göra en del soulsearching. Det senaste året har däremot rullat som tåget. När jag fick frågan om att ta över lokalen i Kulören fanns därför inget annat svar än JA! Ett eget space har varit ett stort karriärsmål som jag haft länge, helt galet att se det bli verklighet.

Hur känns det att öppna din salong i Kungsbackas nya stadsdel Valand?

Fantastiskt roligt att få vara med i så tidigt skede! Ska bli spännande att se hela området växa fram, och att få bidra till en goa känslan som kommer finnas här!

Vad är det bästa med ditt jobb?

När kunden inte kan sluta spegla sig och ta i sitt hår efter sin behandling! Det är den bästa recensionen!

Vad är dina 3 bästa tips för att hålla håret fräscht mellan besöken?

Först och främst är val av schampo och balsam viktigt! Välj en serie som passar ditt hår och dina behov. Skapa en rutin att använda ultimata favorit Olaplex no 3! Den gör under för alla hår! Använd värmeskydd varje gång när man använder fön eller värmetång! Varm tång utan värmeskydd bränner bort både din färg och kvalitet.

Läs mer om STRÅ:

www.strakungsbacka.se

Föregående nyhet
Nästa nyhet